Olofströms Brukshundklubb bjuder in till officiell
nose work tävling – TSM NW1 - torsdag den 6 juni 2019

 

Sniffa på forntiden 2

Antal deltagare: 25
 
Domare: Sara Lahti

Plats: Fornebodastugan, Hovmannsbygdsvägen 73, Kyrkhult
 
För att ni inte ska få vänta för länge delar vi in er i en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp. Innan varje grupp börjar blir det registrering och banvandring för den aktuella gruppen. Välj den grupp du önskar i din anmälan, men vi kan såklart inte lova att uppfylla allas önskemål.

Anmälan är öppen: lördag den 27 april till tisdag den 7 maj.

Först till kvarn principen (turordning efter inkommen anmälan) tillämpas enligt SNWKs regler – med förtur för OBKs medlemmar. Snarast efter sista anmälningsdag kommer mail att skickas ut till de som kommit med. Om du inte kommer med kan du se ditt reservplatsnummer på ditt konto på SNWK tävling.

Pris: 400 kr, som betalas in i förskott på swish eller bankgiro.

Anmälan sker via SNWK tävling. Man behöver skapa konto innan man kan anmäla sig till aktuell tävling. Enklasta sättet - gå in på SNWK tävling, där kan du båda skapa ett konto för dig och din hund samt anmäla till tävlingen.
 
Om du kommer med på tävlingen får du kort efter anmälningstidens utgång ett mail med betalningsinfo, och då ska betalningen vara gjord inom en vecka. Betala inte förrän du vet att du har fått en plats. Anmälan är bindande.

Senast en vecka före tävlingen får deltagarna ett PM med startlista och övrig information.

Det finns gamla ojämna stentrappor man måste passera för att komma fram till sökområderna.
 
Det kommer att finnas försäljning av fika på området och det kommer att finnas ett uppvärmningssök så hundarna kan få igång nosen innan tävlingen.
 
Stor parkering, som ligger ostörd en bit borta från tävlingsområdet (ca 150 m). Det kommer att finnas en parkeringsvakt vid parkeringen hela dagen så ni kan lämna bilarna öppna.
Tävlingen sker i samarrangemang med SNWK. Det krävs giltigt vaccinationsintyg, godkänt doftprov i eukalyptus, SKK registrering eller tävlingslicens samt medlemskap i en SKK ansluten klubb för att få delta.

Eventuella löptikar startar sist.
 
Tävlingsledare: Josephine Nilsson/Susanne Lindros
 
Har du frågor, kontakta Susanne Lindros på: susanne@lindros.se
 
Varmt välkomna