Olofströms Brukshundklubb bjuder in till officiell
nose work tävling – TSM NW1 - söndag den 3 november 2019

 
Anknosen

Antal deltagare: 25 
 
Domare:  Bibbi Sondell

Plats: Folkets Hus, Parkvägen 19, 375 30 Mörrum
 
Anmälan är öppen: lördag den 14 september till tisdag den 24 september.

Först till kvarn principen (turordning efter inkommen anmälan) tillämpas enligt SNWKs regler – med förtur för OBKs medlemmar. Snarast efter sista anmälningsdag kommer mail att skickas ut till de som kommit med. Om du inte kommer med kan du se ditt reservplatsnummer på ditt konto på SNWK tävling.

Pris: 400 kr, som betalas in i förskott på swish eller bankgiro.

Om du kommer med på tävlingen kommer din bekräftelsesmail innehålla betalningsinfo, och då ska betalningen vara gjord inom en vecka. Betala inte förens du vet att du har fått en plats. Anmälan är bindande.

Anmälan sker via SNWK tävling. Man behöver skapa konto innan man kan anmäla sig till aktuell tävling. Enklaste sättet - gå in på SNWK tävling, där kan du båda skapa ett konto för dig och din hund samt anmäla till tävlingen (öppnar 14 september)
 
Senast en vecka före tävlingen får deltagarna ett PM med startlista och övrig information.

För att ni inte ska få vänta för länge delar vi in er i en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp. Innan varje grupp börjar blir det registrering och banvandring för den aktuella gruppen. Du får möjlighet för att välja den grupp du önskar när du har kommit med, men vi kan såklart inte lova att uppfylla allas önskemål.
 
Det kommer att finnas försäljning av fika på området och det kommer att finnas ett uppvärmningssök så hundarna kan få igång nosen innan tävlingen.
 
Det kan finnas ankor och påfåglar nära utomhussöket och fordonssöket.
 
Tävlingen sker i samarrangemang med SNWK. Det krävs giltigt vaccinationsintyg, godkänt doftprov i eukalyptus, SKK registrering eller tävlingslicens samt medlemskap i en SKK ansluten klubb för att få delta.

Eventuella löptikar startar sist.
 
Tävlingsledare: Susanne Lindros
 
Har du frågor, kontakta Susanne Lindros på: susanne@lindros.se
 
Varmt välkomna