Sponsorer:

Olofströms Brukshundklubb bjuder in till officiell
nose work tävling – TSM NW1 - 29 september 2018

 

Sniffa på forntiden


Antal deltagare: 25
 
Domare: Lotta Castell

Plats: Fornebodastugan, Hovmannsbygdsvägen 73, Kyrkhult
 
För att ni inte ska få vänta för länge delar vi in er i en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp. Innan varje grupp börjar blir det registrering och banvandring för den aktuella gruppen. Välj den grupp du önskar i din anmälan, men vi kan såklart inte lova att uppfylla allas önskemål.

Anmälan är öppen: lördag den 11 augusti till söndag den 2 september.

Om det blir fler än 25 anmälningar blir det lottning enligt SNWKs regler. Dvs slumpmässig prioritering bland i första hand OBKs medlemmar, därefter lottning bland alla anmälda. De som inte erhåller plats meddelas ett reservplatsnummer senast en vecka efter anmälningstidens utgång.

Pris: 400 kr, som betalas in i förskott på swish eller bankgiro.
Om du kommer med på tävlingen får du kort efter anmälningstidens utgång ett mail med betalningsinfo, och då ska betalningen vara gjord inom en vecka. Betala inte förrän du vet att du har fått en plats. Anmälan är bindande.

Anmälan sker via det nya anmälningssystemet SNWK tävling. Man behöver skapa konto innan man kan anmäla sig till aktuell tävling. Enklasta sättet - gå in på www.snwk2.se, där kan du båda skapa ett konto för dig och din hund samt anmäla till tävlingen.

Senast en vecka före tävlingen får deltagarna ett PM med startlista och övrig information.

Det kan komma att finnas trappor inom sökområderna eller för att ta sig fram till dem.
 
Det kommer att finnas försäljning av fika på området och det kommer att finnas ett uppvärmningssök så hundarna kan få igång nosen innan tävlingen.
 
Stor parkering, som ligger ostörd en bit borta från tävlingsområdet (ca 150 m). Det kommer att finnas vakt på parkeringen så du kan lämna bilen öppen. Det går också bra att ta med bur eller tält – finns stora gräsområden nära tävlingsområdet.

Tävlingen sker i samarrangemang med SNWK. Det krävs giltigt vaccinationsintyg, godkänt doftprov i eukalyptus, SKK registrering eller tävlingslicens samt medlemskap i en SKK ansluten klubb för att få delta.

Eventuella löptikar startar sist.
 
Tävlingsledare: Lotta Castell/Susanne Lindros
 
Har du frågor, kontakta Susanne Lindros på: susanne@lindros.se
Välkomna