Olofströms Brukshundklubb bjuder in till officiell
nose work tävling fredag den 19 april 2019
klass NW1 – TEM Inomhus (4 inomhussök) 


Farmors hemliga rum

Antal deltagare: 25
 
Domare: Karina M Nielsen

Plats: Bostället, Södra Duvhult 867, 283 93 Lönsboda
 
TEM (Tävling Enskild Moment) Inomhus är en av de 5 grenar du kan tävla i inom nose work. Här är det 4 spännande inomhus sök på en gammal gård och som på en vanlig TSM tävling får du diplom om du klarar alla 4 sök och har max 3 fel
 
Anmälan är öppen: onsdag den 20 mars kl 10:00 till lördag den 30 mars.

Om det blir fler än 25 anmälningar blir det lottning enligt SNWKs regler. Dvs slumpmässig prioritering bland i första hand OBKs medlemmar, därefter lottning bland alla anmälda.
Snarast efter sista anmälningsdag kommer mail att skicka ut till de som kommit med. Om du inte kommer med kan du se ditt reservplatsnummer på ditt konto på SNWK tävling.

Pris: 400 kr, som betalas in i förskott på swish eller bankgiro.

Om du kommer med på tävlingen kommer din bekräftelsesmail innehålla betalningsinfo, och då ska betalningen vara gjord inom en vecka. Betala inte förens du vet att du har fått en plats. Anmälan är bindande.

Anmälan sker via det nya anmälningssystemet SNWK tävling. Man behöver skapa konto innan man kan anmäla sig till aktuell tävling. Enklasta sättet - gå in på SNWK tävling, där kan du båda skapa ett konto för dig och din hund samt anmäla till tävlingen (öppnar 20 mars kl 10:00)

Senast en vecka före tävlingen får deltagarna ett PM med startlista och övrig information.

För att ni inte ska få vänta för länge delar vi in er i en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp. Innan varje grupp börjar blir det registrering och banvandring för den aktuella gruppen. Om du kommer med på tävlingen får du möjlighet för att välja vilken grupp du önskar, men vi kan såklart inte lova att uppfylla allas önskemål.


Det kommer att finnas försäljning av fika på området och det kommer att finnas ett uppvärmningssök så hundarna kan få igång nosen innan tävlingen.

Tävlingsområdet är handikapp anpassat.

Det är jaktmarker i skogarna runt gårdens åkrar, så vi kan inte garantera att det inte kan förekomma skott om det pågår jakt.
 
Tävlingen sker i samarrangemang med SNWK. Det krävs giltigt vaccinationsintyg, godkänt doftprov i eukalyptus, SKK registrering eller tävlingslicens samt medlemskap i en SKK ansluten klubb för att få delta.

Eventuella löptikar startar sist.
 
Tävlingsledare: Susanne Lindros
 
Har du frågor, kontakta Susanne Lindros på: susanne@lindros.se
Varmt välkomna