Olofströms Brukshundklubb bjuder in till inofficiell
nose work tävling 16 juni 2018

Ridnosen

Tävlingen är en klass 1 TSM tävling, men upplagd som en clear round. Det betyder att den innehåller alla 4 moment (inomhus, utomhus, fordon och behållare), men att du bara tävlar mot dig själv. Om du och din hund klarar alla 4 sök inom utsatt tid och med max 3 fel får du en rosett med hem J När du är klar med söken kan du åka hem, men du är såklart välkommen att stanna kvar.

Plats: Olofströms Ridklubb, Pukaviksvägen 170 -17, Olofström

Antal deltagare: 25

För att ni inte ska få vänta för länge startar ni i 3 gruppor med registrering och banvandring innan varje grupp. Välj den grupp du önskar i din anmälan, men vi kan såklart inte lova att alla får deras önsketid.

Anmälan är öppen: onsdag den 25 april till och med måndag den 4 juni.
Om det blir fler än 25 anmälningar kör vi efter först-till-kvarn principet, så de som anmäler sig först är de som kommer med.

Pris: 275 kr, som betalas in i förskott på swish eller bankgiro.
Om du kommer med på tävlingen får du en mail med betalningsinfo, och då ska betalingen vara gjort inom en vecka. Anmälan är bindande.

KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN!

Om du önsker att starta med med mer än en hund, kommer övriga hundar att starta utom tävlan, då vi inte flyttar gömmorna. I så fall skrivar du på dina anmälningar vilken hund du önskar ska vara med på tävlingen och vilka som är utom tävlan.

Senast en vecka före tävlingen får deltagerna ett PM med starttid och övrig information.

Se det som ett träningstillfälle eller som en mental förberedelse och övning för dig och din hund inför en riktig tävling i NW1 – och kom ihåg att ha roligt med din hund J

Det kommer att finnas försäljning av fika på området och det kommer att finnas ett uppvärmningssök så hundarna kan få igång nosen innan tävlingen.

Tävlingen sker i samarrangemang med SNWK, det krävs giltigt vaccinationsintyg och godkänd doftprov i eukalyptus för att få delta.

Eventuella löptikar startar sist.

Tävlingsbedömare är Inger Borg, SNWK certifierad Nose Workinstruktör och doftprovsdomare.
Har du frågor, kontakta tävlingsledare Susanne Lindros på: susanne@lindros.se 
Välkomna