Olofströms Brukshundklubb bjuder in till officiell
nose work tävling – TSM NW1 - söndag den 11 november 2018

 

Farmors långa nos

Antal deltagare: 25
 
Domare: Ylva Bengtsson

Plats: Bostället, Södra Duvhult 867, 283 93 Lönsboda
 
För att ni inte ska få vänta för länge delar vi in er i en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp. Innan varje grupp börjar blir det registrering och banvandring för den aktuella gruppen. Välj den grupp du önskar i din anmälan, men vi kan såklart inte lova att uppfylla allas önskemål.

Anmälan är öppen: fredag den 5 oktober kl 10:00 till söndag den 15 oktober.

Först till kvarn principen (turordning efter inkommen anmälan) tillämpas enligt SNWKs regler – med förtur för OBKs medlemmar. Snarast efter sista anmälningsdag kommer mail att skicka ut till de som kommit med samt meddelande om reservplatsnummer till de som inte har fått plats.

Pris: 400 kr, som betalas in i förskott på swish eller bankgiro.

Om du kommer med på tävlingen kommer din bekräftelsesmail innehålla betalningsinfo, och då ska betalningen vara gjord inom en vecka. Betala inte förens du vet att du har fått en plats. Anmälan är bindande.

Anmälan sker via det nya anmälningssystemet SNWK tävling. Man behöver skapa konto innan man kan anmäla sig till aktuell tävling. Enklasta sättet - gå in på www.snwk2.se, där kan du båda skapa ett konto för dig och din hund samt anmäla till tävlingen (öppnar 5 okt kl 10:00)

Senast en vecka före tävlingen får deltagarna ett PM med startlista och övrig information.

Det kommer att finnas försäljning av fika på området och det kommer att finnas ett uppvärmningssök så hundarna kan få igång nosen innan tävlingen.
 
Tävlingen sker i samarrangemang med SNWK. Det krävs giltigt vaccinationsintyg, godkänt doftprov i eukalyptus, SKK registrering eller tävlingslicens samt medlemskap i en SKK ansluten klubb för att få delta.

Eventuella löptikar startar sist.
 
Tävlingsledare: Inger Borg/Susanne Lindros
 
Har du frågor, kontakta Susanne Lindros på: susanne@lindros.se
Varmt välkomna