Olofströms Brukshundklubb bjuder in till officiell
nose work tävling – TSM NW2 - söndag den 11 augusti 2019

 

Biosöket

Antal deltagare: 40
 
Domare: Sara Lahti, Karin Hellquist

Plats: Folkets Hus, Parkvägen 19, 375 30 Mörrum
 
Anmälan är öppen: lördag den 29 juni till onsdag den 24 juli.

Om det blir fler än 40 anmälningar blir det lottning enligt SNWKs regler. Dvs slumpmässig prioritering bland i första hand OBKs medlemmar, därefter lottning bland alla anmälda. Snarast efter sista anmälningsdag kommer mail att skicka ut till de som kommit med. Om du inte kommer med kan du se ditt reservplatsnummer på ditt konto på SNWK tävling.

Pris: 450 kr, som betalas in i förskott på swish eller bankgiro.

Om du kommer med på tävlingen kommer din bekräftelsesmail innehålla betalningsinfo, och då ska betalningen vara gjord inom en vecka. Betala inte förens du vet att du har fått en plats. Anmälan är bindande.

Anmälan sker via SNWK tävling.
 
Senast en vecka före tävlingen får deltagarna ett PM med startlista och övrig information.

För att ni inte ska få vänta för länge delar vi in er i en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp. Innan varje grupp börjar blir det registrering och banvandring för den aktuella gruppen. Du får möjlighet för att välja den grupp du önskar när du har kommit med, men vi kan såklart inte lova att uppfylla allas önskemål.
 
Det kommer att finnas försäljning av fika på området och det kommer att finnas ett uppvärmningssök så hundarna kan få igång nosen innan tävlingen.

Det kan finnas ankor och påfåglar nära utomhussöket och fordonssöket.
 
Tävlingen sker i samarrangemang med SNWK. Det krävs giltigt vaccinationsintyg, godkänt doftprov i eukalyptus och lagerblad, SKK registrering eller tävlingslicens samt medlemskap i en SKK ansluten klubb för att få delta.

Eventuella löptikar startar sist.
 
Tävlingsledare: Susanne Lindros
 
Har du frågor, kontakta Susanne Lindros på: susanne@lindros.se
 
Varmt välkomna