Olofströms Brukshundklubb bjuder in till officiell
nose work tävling – TSM NW2 - söndag den 11 augusti 2019

 

Biosöket

Antal deltagare: 20 (vi försöker få en domare mer - om vi lyckas blir det 40 platser)
 
Domare: Sara Lahti

Plats: Folkets Hus, Parkvägen 19, 375 30 Mörrum
 
Anmälan är öppen: lördag den 29 juni till tisdag den 9 juli.

Om det blir fler än 20 anmälningar blir det lottning enligt SNWKs regler. Dvs slumpmässig prioritering bland i första hand OBKs medlemmar, därefter lottning bland alla anmälda. Snarast efter sista anmälningsdag kommer mail att skicka ut till de som kommit med. Om du inte kommer med kan du se ditt reservplatsnummer på ditt konto på SNWK tävling.

Pris: 450 kr, som betalas in i förskott på swish eller bankgiro.

Om du kommer med på tävlingen kommer din bekräftelsesmail innehålla betalningsinfo, och då ska betalningen vara gjord inom en vecka. Betala inte förens du vet att du har fått en plats. Anmälan är bindande.

Anmälan sker via SNWK tävling. Man behöver skapa konto innan man kan anmäla sig till aktuell tävling. Enklaste sättet - gå in på SNWK tävling, där kan du båda skapa ett konto för dig och din hund samt anmäla till tävlingen (öppnar 29 juni)
 
Senast en vecka före tävlingen får deltagarna ett PM med startlista och övrig information.

För att ni inte ska få vänta för länge delar vi in er i en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp. Innan varje grupp börjar blir det registrering och banvandring för den aktuella gruppen. Välj den grupp du önskar i din anmälan, men vi kan såklart inte lova att uppfylla allas önskemål.
 
Det kommer att finnas försäljning av fika på området och det kommer att finnas ett uppvärmningssök så hundarna kan få igång nosen innan tävlingen.
 
Tävlingen sker i samarrangemang med SNWK. Det krävs giltigt vaccinationsintyg, godkänt doftprov i eukalyptus och lagerblad, SKK registrering eller tävlingslicens samt medlemskap i en SKK ansluten klubb för att få delta.

Eventuella löptikar startar sist.
 
Tävlingsledare: Susanne Lindros
 
Har du frågor, kontakta Susanne Lindros på: susanne@lindros.se
 
Varmt välkomna