Digital föreläsning våren 2021

Föreläsingen är inställd. Återkommer i höst

Föreläsningsserie - Hundar i vardagen
Tre digitala föreläsningar med Yrsa Franzen Görnerup.
1. Vardagslydnad - Hundens träning och hundägarens vardag. Smarta enkla lekar och lösningar för en bättre vardagslydnad.
2. Vardagsaktivering - Tips och idéer för en lugnare och roligare vardag tillsammans med hunden
2. Vardagshjältar - Hur hundar kan blir vardagshjältar och superhjältar och hjälpa sina funktionsnedsatta (och andra) familjemedlemmar till en bättre vardag.
 
Om föreläsaren
Vi är glada att åter få erbjuda föreläsningar med Yrsa Franzen Görenrup. Yrsa är hundpsykolog, hundtränare, uppfödare och instruktör. Hon började sin bana som instruktör i brukshundsklubben och har jobbat heltid med hund i egen regi sedan 1994. Yrsa har också skrivit flera hundböcker med temat ”hundvardag”. För tillfället arbetar hon som projektledare för SMART hundutbildning.
Vem passar detta för:
Alla hundägare som vill få tips och inspiration till en bättre vardag tillsammans med hunden.
Kostnad
För medlemmar i Olofströms brukshundsklubb 50kr/föreläsning, icke medlemmar 150kr/föreläsning, Deltagare på vår valpkurs i mars gratis. (Men ni måste anmäla er ändå.)

Anmälan via mail till Barbro Langefors. Bmlangefors@gmail.com senast 14/3. Anmäl gärna till alla föreläsningarna i samma mail. Om du inte vill vara med på alla glöm inte ange vilken du föreläsning anmälan gäller. Betala till konto   664-7937   eller swish 1235351697 senast 14/3. Ange ditt namn och vilken/vilka föreläsningar det gäller.
Alla som anmält sig och betalt får dagen före en länk till zoom där du loggar in till föreläsningen.